Skip to content

CDL HQ in Singapore

June 9, 2009

CDL2

via: Dezeen

Looking like something straight out of Blade Runner; London- and Madrid-based practice Daniel Statham Architects have designed a new facade for the City Development Land (CDL) headquarters in Singapore.

CDL

Arranged in bands around the existing building, the facade creates new areas for balconies and gardens as well as shielding the glazing beneath from direct sunlight.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: